Uitdaging

Snelheid website is cruciaal, want het bepaalt de eerste indruk van je bezoekers; laadtijden hebben invloed op de gebruikerservaring en kunnen het verschil betekenen tussen een bezoeker die blijft of vertrekt. De website van Merkenbureau Den Herder was traag geworden door de vele functionaliteiten van de website en is daarom verhoogt met hulp van Running Your Marketing.

Aanbod

Een online specialist die een analyse kan uitvoeren met betrekking tot snelheid van de website, die hier aanbevelingen over kan doen en dit helder over kan brengen en de bevindingen kan uitvoeren met snelheidswinst tot gevolg. Ervaring met: meten van snelheid van websites en bekendheid met issues die vertragingen opleveren op de website.

Strategie

  • Een analyse over de snelheidsprestaties (zowel de content zelf, als de techniek erachter).
  • Advies over de belangrijkste inzichten gerelateerd aan de snelheid van de website.
  • Aanbevelingen (met concrete next steps) hoe we dit kunnen verbeteren.
  • Uitvoer van deze aanbevelingen met als gevolg een snellere website.

Het Snelheids Audit proces

Een snelheidsaudit van een website is een diepgaande beoordeling van de laadtijden en reactiesnelheid van een website. Deze audit omvat het analyseren van de huidige laadsnelheden, het identificeren van vertragende factoren, het uitvoeren van prestatieverbeteringen en het aanbieden van een gedetailleerd rapport met bevindingen. Het doel is om een duidelijk overzicht te krijgen van hoe snel een website laadt voor gebruikers, de knelpunten die de snelheid beïnvloeden te identificeren en een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen om de snelheid te verhogen, wat essentieel is voor een betere gebruikerservaring en SEO-prestaties.

Snelheids analyse Tools

Ontdek welke tools we gebruiken om uw website te optimaliseren voor zoekmachines. Van analyse tot optimalisatie, onze selectie van SEO-tools biedt alles wat nodig is om uw online prestaties te verbeteren.

Resultaten

Resultaten van een snelheids-analyse-audit bieden waardevolle inzichten en helpen om de sterke punten, zwakke punten en kansen te identificeren voor het verbeteren van de online prestaties van de website. Dit zijn de resultaten voor dit project:

  • Snelheid drastisch verhoogt van een 49% naar een 96  procent score

  • GTmetrix Grade van een D naar een A score

snelheid website vergroten

Beoordeling van het project

Zie hieronder de personen die hebben samengewerkt met Running Your Marketing op dit project.