Marketing en Strategie

Running Your Marketing is in te huren op zowel interim- als projectbasis, bij zowel B2B als B2C projecten op het gebied van o.a. new business development, propositie marketing, acquisitie marketing, base -en retentiemarketing en campagnemarketing. Door jarenlange ervaring, opgedaan bij o.a. grote organisaties zoals Thomas Cook, Canal Digitaal, Neckermann, KPN, XS4All, maar ook bij het midden – en kleinbedrijf zijn we van alle markten thuis en beschikken we  over een brede marketingkennis.

Ook bieden wij voor bedrijven (tijdelijke) ondersteuning.

Website ontwikkeling en beheer.

WordPress is wereldwijd het populairste open source content management systeem (CMS). Ideaal voor het snel opzetten van een bedrijfswebsite. Wij beheren en bouwen websites onder andere op het CMS van WordPress.
Daarnaast verzorgt Running Your Marketing ook WordPress onderhoud, zodat u website up to date blijft en is voorzien van de laatste ontwikkelingen.

Online marketing

Wij ontwikkelen online advertentiecampagnes om je doelgroep te bereiken en te verleiden. Dit kan door Facebook, display of Advertentie campagnes (SEA). Ook kunnen we meteen een landingspagina bouwen voor de betreffende advertentiecampagne.

Zoekmachine optimalisatie

Zomaar beter gevonden worden op relevante content / zoekopdrachten gebeurt nooit. Om de zichtbaarheid binnen zoekmachines, of het nu lokaal of landelijk is, te bewerkstelligen of te verbeteren moet er sprake zijn van een goede (technisch gebouwde) website, relevante content en relevante links van andere websites. Wij kunnen helpen bij het verbeteren van al deze aspecten om zo de kans op een betere zichtbaarheid en meer bezoekers te vergroten.

Bereik duizenden bezoekers

Met effectieve Facebook en Google Adwords campagnes kan men relatief snel veel bezoekers bereiken.