Uitdaging

Stichting Beroepseer ondersteunt professionals op de werkvloer om hun welzijn en trots in hun beroep te versterken, door boeken en papers te schrijven en begeleidingstrajecten en evenementen te organiseren. De trainingen van Stichting Beroepseer op het gebied van ambtelijk vakmanschap wordt door opdrachtgevers goed ontvangen. Om beter vindbaar te worden hebben we een website ontwikkeld die deze maand live gaat. Stichting Beroepseer zou graag willen dat deze site makkelijk vindbaar is voor potentiële geïnteresseerden, daarvoor een SEO audit opgezet wordt.

Aanbod

Een senior SEO-specialist die een analyse kan uitvoeren met betrekking tot een betere vindbaarheid in Google, die hier aanbevelingen over kan doen en dit helder over kan brengen in een rapport/presentatie. Ervaring met: Google Analytics, Search Console en/of andere SEO-tooling.

Strategie

  • Een analyse over onze huidige SEO prestaties (zowel de content zelf, als de techniek erachter).
  • Advies over de belangrijkste inzichten gerelateerd aan onze vindbaarheid Google.
  • Aanbevelingen (met concrete next steps) hoe we dit kunnen verbeteren.
  • Een rapport/presentatie met bovenstaande inzichten, die we intern kunnen gebruiken voor verdere invulling.

Het SEO Audit proces

Een SEO-audit is een grondige analyse van een website’s huidige SEO-prestaties. Het omvat evaluatie van zoekmachine rankings, zoekwoordonderzoek, strategieontwikkeling en presentatie van bevindingen. Het doel is om inzicht te krijgen in de sterke punten, zwakke punten en kansen van de website voor SEO-optimalisatie, en om een gepersonaliseerde strategie te ontwikkelen om de online zichtbaarheid en prestaties te verbeteren.

SEO Tools

Ontdek welke tools we gebruiken om uw website te optimaliseren voor zoekmachines. Van analyse tot optimalisatie, onze selectie van SEO-tools biedt alles wat nodig is om uw online prestaties te verbeteren.

Resultaten

Resultaten van een SEO-audit bieden waardevolle inzichten en helpen om de sterke punten, zwakke punten en kansen te identificeren voor het verbeteren van de online zichtbaarheid en prestaties van de website. Dit zijn de resultaten voor dit project:

  • Inzicht in de huidige SEO presentaties

  • Inzicht in welke keywoorden zijn van belang

  • Wat zijn de quickwins

  • Welke strategie moeten we toepassen

Beoordeling van het project

Zie hieronder de personen die hebben samengewerkt met Running Your Marketing op dit project.

Bekijk andere klantcases